Huoneet

Huoneemme

Rauhallisin sävyin sisustetut huoneemme tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen työpäivän tai kaupunkikierroksen jälkeen. Huoneiden näköalat vaihtelevat rauhalliselta takapihalta puistonäkymään. Jos haluat hieman enemmän tilaa ja mukavuutta valitse omalla saunalla varustettu Superior Sauna -huone.

Kaikkiin huoneisiimme sisältyy aina aamiainen, nopea wifi-yhteys ja rentouttava saunavuoro iltaisin.

Standard Single

Book this room

Tämä huone on kooltaan kompakti ja sopii yhdelle hengelle. Huoneissa on 90-140cm leveä laadukas Unikulman vuode. Lisää tilaa mukavaan ajanviettoon löytyy hotellin yhteisistä tiloista.

Classic Twin/Double

Book this room

Näissä viihtyisissä huoneissa on joko erilliset vuoteet tai parivuode. Huoneet sopivat niin pariskunnille kuin kaveruksille. Suoratoista lempiohjelmasi omasta laitteestasi Chromecastin kautta ja tee huoneestasi viihdekeskus!

Superior Twin/King

Book this room

Kietoudu kylpytakkiin ja nauti olostasi tässä paremmin varustellussa huoneessa. Superior-huoneet on myös enemmän tilaa työskentelyyn ja rentoutumiseen. Huoneissa on valintasi mukaan erilliset vuoteet tai leveä king size -parivuode.

Junior suite

Book this room

Nämä tilavimmat huoneemme ovat täydellinen valinta hemmotteluun. Huoneissa on leveä king size -vuode ja kylpyhuone valintasi mukaan kylpyammeella tai omalla saunalla

Kaikissa huoneissamme

Osassa huoneista on

Superior-huoneissa ja Junior Suiteissa lisäksi