Kokoukset

IMG_4048

Hotel Raumanlinnan kautta järjestyvät niin pienet kuin suuremmatkin kokous- ja juhlapalvelut. Hotellin saunatilojen yhteydessä on 24 hengen neuvottelupöytä, joka sopii illanviettojen lisäksi pienimuotoisiin kokouksiin. 

Monipuolisten sisarkohteidemme joukkoon kuuluu aivan hotellin lähistöllä nykyaikaisia kokoustiloja sekä yksilöllisiä juhlapaikkoja pienkartanosta uima-altaalliseen hirsisaunaan. Toteutamme tilaisuutesi aina toiveidesi mukaan räätälöitynä.

Kaikki kokous- ja juhlavaraukset vaivattomasti myyntipalvelumme kautta:

Hovin myynti | 010 229 5210 | sales@hovihotels.fi

Messi-sauna

Hotellin sivurakennuksessa sijaitseva Messi-sauna on vasta uudistettu tila rentoon illanviettoon. Upean saunan lauteille keräännytään nauttimaan kiukaan lämmöstä ja myös pelin seuraaminen onnistuu seinällä olevan screenin kautta. Saunan yhteydessä on myös yksinkertaiset neuvottelutilat 25 hengelle. 

Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten voitte ottaa lempijuomanne itse mukaan. Järjestämme mielellämme ruokatarjoilut toiveidenne mukaan.

Muut kokoustilaMME LÄHISTÖLLÄ

ELO_1139

Johtokunta (Hotel Kalliohovi)

Hotel Kalliohovin tilavamman kokoustilan seinillä vartioivat raumalaiset historian merkkihenkilöt. Arvokkaan tilan muokattavan pöydän ääreen mahtuu 24 henkeä, ja tila soveltuu kokouksien lisäksi erinomaisesti yksityisiin illallisiin tai juhlavampiin lounaisiin.

_full

Hallitus (Hotel Kalliohovi)

Hotel Kalliohovin pienempi kokoustila sopii parhaiten lounaspalavereihin tai tapaamisiin tiimin kesken. Neuvottelupöydän äärelle mahtuu 12 henkeä. 

johtola_0008

Juhlatalo Johtola

Yli satavuotias, arvokas ja historiallinen juhlatalo sijaitsee kauniilla puistoalueella, omassa rauhassaan. Johtolan tunnelmallinen miljöö tarjoaa upeat puitteet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiseen ympäri vuoden. 

ELO_1174

Johtolan Sauna

Vuonna 1969 valmistunut Johtolan Sauna on aikansa arkkitehtuurin helmeä. Upeaan saunakokonaisuuteen sisältyy hirsisauna 20 saunojalle, uima-allas, oleskelutilat sekä terassi grilleineen. 

ELO_1276

Tilausravintola Juhlahovi

Juhlahovi on skandinaavinen juhlatila kauniissa puistoympäristössä. Tilaisuuden mukaan muunneltava ja monikäyttöinen tila muuttuu somistuksella ja yksityiskohdilla ainutlaatuiseksi ja aina tilaajansa näköiseksi juhlapaikaksi.

P1060792 (2)

Kysy lisää

Kysy lisää kokouspalveluista myyntipalvelustamme: sales@hovihotels.fi, +358 10 229 5210

Pyydä tarjous

Vastaamme tarjouspyyntöönne viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Voit myös soittaa meille: 

Hovi Sales | 010 229 5210

ma-pe klo 8.30-16.30