Ravintola
Kapteeninhuone

Tunnelmallinen Ravintola Kapteeninhuone on paikallisten suosima klassikko. Perinteikkään ravintolan keittiön sydän on hiiligrilli, jossa kokkimme valmistavat sesongeittain vaihtuvia herkkuja maalta, mereltä ja ilmasta.

Muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitseva ravintolamme toivottaa Raumanlinnan vieraat tervetulleeksi merihenkiseen miljööseen.

img_9883-59be02e0-8277-4ac3-a677-3e421bb0e87e_s1430x0_q80_noupscale

Hiiligrilli

Hiiligrillimme Sylvi, on lämmön ja herkullisten tuoksujen lähde keittiössämme. Hiiligrillillä pihveihin saadaan sopivan vahva savun maku, ja lisäksi grillissä valmistuu herkkuja mereltä ja ilmasta.

Keittiömestari

Keittiömestarimme Mikko Peltola toivottaa tervetulleeksi suurella sydämellä valmistettujen annosten äärelle. ”Ruoan tulee tarjota mielihyvää kaikille aisteille. Kaunis ulkonäkö ja vetoavat tuoksut, jopa se miltä annos kuulostaa, vaikuttavat kokemukseen. Haluamme tarjota kaikille vieraillemme mieleenpainuvan kokonaiselämyksen.”

kapteeninhuone3-24
Kalliohovi-www-13

Miljöö

Ravintola Kapteeninhuoneen merihenkinen sisustus mukailee laivan tyylikästä ruokasalia. Pyöreät ikkunat, taulut ja purjeveneiden pienoismallit henkivät merikaupungin tunnelmaa. Istahda nahkasohvalle ja rentoudu. Kapteeni käskee: nyt syödään hyvin!