HotelLI

P1040423 (2)

Uudistunut funkkisklassikko

Vehreän keskuspuiston laidalla sijaitseva Hotel Raumanlinna huokuu historiaa. Maailmallakin tunnetun funkkisarkkitehti Erkki Huttusen piirtämä Raumanlinna valmistui vuonna 1933. Valtakadun lehmusten takana nouseva valkoinen julkisivu kätkee sisäänsä monia muistoja ja tarinoita. Historiaa kunnioittaen uudistetussa selkeälinjaisessa hotellissa on 72 raikasta ja nykyaikaista huonetta. Aito ja mutkaton Hotel Raumanlinna on Green Key -sertifioitu ympäristöystävällinen kaupunkihotelli.

Kaupungin sykkeessä

Raumanlinnan talo on aina ollut kaupunkilaisten suosituin illanviettopaikka. Hotellin yhteydessä toimivat kolme yhteistyökumppaniamme tarjoavat mahdollisuuden myös vauhdikkaampaan illanviettoon. Yökerho Domino on kaupungin paras menomesta ja alakerran Mr. Jones -ravintola baareineen on hyvä lähtöpiste illanviettoon. Hotellin yhteydessä toimivat myös elämykselliset RunOut -pakohuonepelit. Lyhyen kävelymatkan päässä sisarhotellissamme palvelee tunnelmallinen Ravintola Kapteeninhuone.

Kokoukset ja juhlat toiveidesi mukaan

Hotel Raumanlinnan kautta järjestyvät niin pienet kuin suuremmatkin kokous- ja juhlapalvelut. Hotellin saunatilojen yhteydessä on 24 hengen neuvottelupöytä, joka sopii illanviettojen lisäksi pienimuotoisiin kokouksiin. Monipuolisten sisarkohteidemme joukkoon kuuluu aivan hotellin lähistöllä nykyaikaisia kokoustiloja sekä yksilöllisiä juhlapaikkoja pienkartanosta uima-altaalliseen hirsisaunaan. Toteutamme tilaisuutesi aina toiveidesi mukaan räätälöitynä.